Pruttbockar och älgar?

Sen ridning i går (onsdag). Kom till stallet någon gång efter 19.
På grejorna och ut på "Fegrundan" / "Fästingrundan" / "åtrundan" (åt är ett samlingsnamn som Raouls pappa kallade alla insekter som flyger och äter av oss).Åt är och så ett nytt namn på rundan from nu. För herre min je vilka flygfän som kommer fram. Jag har fått ett stort varmt och kliande bromsbett på högersida av högerlåret.
 
Rundan gick bra till vi nästan var hemma igen. Varre spänd som en fiolsträng, vilket även smitttade över till Mercy.
Plötsligt brakade det till inne i skogsbrynet, och sedan igen... Då hoppade Elin av Varre ( Elin red barbacka i hala träningsbyxor :O) Mercy satte av med en serie bocksprång med pruttar och vände ut mot åkern. Jag satt kvar, jag var ju beredd på att det skulle hända någonting. Men jag satte mig bara tyngre i sadeln och tryckte honom framåt. tack o lov drog han aldrig ut på åkern. Men han taktade resten av vägen hem.
Allt Elin sa var bara " Bara det inte är älg, bara det inte är älg!! -de är så stora och läskiga".
I det stora hela gick ändå ridturen bra... Elin hoppade upp på Varre igen då vi var vid galoppbanan och där hoppade jag av... Alla hemma hela och rena :) Alla ännu en erfarenhet rikare... Det finns djur i skogen :)
 

Kommentarer
Postat av: Vonne

Haha.. Ja det finns STORA djur i skogen :-) Ännu ett stort kliv framåt för dig, skönt att du satt kvar! Kram

Svar: Jag är faktiskt lite mallig över att jag fixar det. Det trodde jag verkligen inte för ett par månader sedan... Eller EN månad sedan :-)
☼ Anna ☼

2013-07-25 @ 20:43:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0