Skrittat!

På en superpigg Varrefjant!... tripp, tripp, tripp i cirklar innan vi kom från stallplanen först bara vänstervarv, men det gick att ta höger också... samma fjantiga trippande i båda varven... Kastade lite nätt med huvudet... som en lite bockningsvarning, men det kom aldrig någon. Hon är iaf inte halt ... Puhh!!! Provade att trava på de nygrusade vägarna och det var inga ojämna steg eller att hon var försiktig, hon var som vanligt väldigt vägvinnande. Doris o Vonne fick hänga på...Tre veckor har det gått sedan hon tappade skon och blev halt... Vi har mycket att ta igen! men  jag vill ändå starta lite lugnt... om-i-fall-att... Jag är kanske lite bortklemande, men jag fasar för kotleds- och knäledsinflammationer...

Zandra kan förhoppningsvis påbörja sin hoppintroduktion med mig efter helgen om jag inte måste ligga under "blå faran" och meka förståss... Jag ser verkligen fram emot det, även om det är med skräck jag säger det...

Vonne, min lilla juvel, släpper ut pållarna i morgon så att jag kan vara tidigt på jobbet. Vi har bokat lunch tillsammans i stallet vid ca 11.30... Hon har ju tagit en semestervecka för att vänja Sidney med allt nytt i en ny familj.

Jäklar!!!... Skulle ringt till Sara idag...Nu är kl 22 och det är försent.... Hade ett missat samtal från henne idag... Hoppas att dom ff kommer på lördag, vilket jag verkligen ser fram emot... Nåja, jag hoppas att jag kommer ihåg att ringa i morgon. Minnet har tappat i intensitet de senaste veckorna. Om det beror på stress eller att det Alz light låter jag vara osagt ;)

Nu ska jag gå o lägga mig så jag verkligen orkar ta mig ur sängen i morgon bitti..


Kommentarer
Postat av: Sara

Japp vi kommer faktiskt på lördag!!! Tro det eller ej ;)

Hoppas att vi hinner ta någon lunch ihop, lilletrollet bör äta ;) Jag med ...

Ska bli så himla kul att träffa er igen!

Många kramar och en stor puss till Varre, måste förvarana att det kan komma någon tår när jag träffar henne.. Har saknat henne något enormt!!

2009-04-30 @ 09:47:57
Postat av: Vonne

Ja Varre var ju iallafall pigg i morse då jag släppte ut! Betedde sig som en hingst, galenpannan!!

Skönt att hon får komma igång igen.

2009-04-30 @ 15:20:38
URL: http://vonnes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0