Dagens ridtur...

Hade först tänkt att rida en stund på ridvolten, men ju längre jag kom i borstningen av Varre och när jag sedan kratsade hovarna så... Äsch! vi rider ut med Vonne :)... Typiskt mig måste jag säga... Men det är kanske därför vi är skogsmullar, lilla Varrebuset och jag?

Jag har precis börjat fodra upp Varre igen och börjat rida mer ordentligt (iaf mer regelbundet :)) Nu är det slutvilat! Herregud vi ska ju på kurs i tre dagar snart :)... så jag provar med att lägga till havre i hennes diet... Inte mycket,  nästan ½ liter hel havre i  morgongivan. Detta har hon fått nu i tre dagar... Jag gissar mig till att det var därför hon var så gruvligt pigg idag. Samtidigt som det är roligt att hon är framåt så blir hon faktiskt lite "bynglig" och ligger på rätt hårt. Jag känner av mina magmuskler kan jag berätta.

Vonne och jag tog Sandviken runt och hem igen. En tur på ca 1,5 tim. Det var väldigt fuktigt i luften så det är en bidragade orsak till att hästarna var enormt svettiga när vi kom hem. Doris har ju dessutom redan börjat sätta sin vinterpäls. Men i morgon ryker den enligt Vonne. Fram med klippmaskinen!... När vi iaf är inne på detta klippande, ska jag prova att klippa mitt bus också.

Jo förresten ... då vi red Sandviken träffade vi dessa snygga killar som visade brudarna ett stort intresse...






Killarna är såna som går i polisuniform till vardags;)



Med dessa bilder avslutar jag dagens bloggande...

och ...Näää! jag har inte fått något svar av Sarah ännu :(

CU♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0