klibbigt värre...

Planerna på igångsättningen av Varre (och mig själv för den delen) startar denna vecka. Från absoluta början var tanken att hästarna skulle stallas upp nu. Men de har det så himla bra i sommarhagen, så det känns inte sommom jag någonsin vill att de ska behöva komma in på stall igen... Hur som helst...  For iväg upp till stallet på förmiddagen för att hinna rida innan det skulle bli busväder. Hämtade sadel och träns i stallet där jag träffade Moa som också skulle rida, körde ner till bommen, hämtade Miramis o Varre i hagen. Gick till bilen och sadlade hästen och sedan red Moa och jag en sväng på "slingan"...Fikade med Moa och Lina innan vi promenerade till hagen igen. Vi skyndade oss lite, men det visade sig vara helt i onödan, det kom ju inget regn, men jösses vad vi svettades.




Nu har jag landat hemma och klivit ur duschen. Fick ett SMS från Emellie som undrade om jag vill åka med henne till Enköping och träna Team chasing i kväll. Bestämde mig för att det ville jag. Så snart åker jag upp till stallet igen :)
 
För dig som undrar vad Team Chasing går ut på:
Tävlingsformen påminner om fälttävlan. Men man rider enbart terrängmomentet och man rider i lag.
Banan består av ca 25 st fasta hinder och bansträckningen är omkring 2 miles (ca3,2 km så det vill till att man har god fysik på både häst och ryttare).
Man släpper iväg hela laget samtidigt och det lag som har den snabbaste tiden vinner. Den tid som lagets tredje ekipage får in i mål är den tiden som hela laget får.


Ljudet i videon nedan har en fruktansvärd illa vald musik, så vill du inte höra men fortfarande se - stäng av ljudet ;)

 

Ehh... behöver jag tillägga att jag bara åker med för att titta? ;)


Kommentarer
Postat av: Eva

Ja du, det var konstigt väder här med. Jag trodde det skulle bli regn, så jag tog med mig paraplyet. Men istället blev det bara varmt och kvalmigt.

Gjorde dessutom misstaget att åka till IKEA, som alla andra :-) Det var så mycket folk där så det var bara att vända hemåt igen.

Annars inget nytt. Har avverkat min andra arbetsdag och det känns rätt OK.

kram,

Eva

2010-08-03 @ 19:57:18
URL: http://ennydag.blogg.se/
Postat av: Anonym

Det är så tråkigt när det ska regna.

2010-08-04 @ 17:52:33
URL: http://tvminnen.blogg.se/
Postat av: Madde

Ojojoj vad roligt det där såg ut...kanske nåt för mig och Teckla när vi är i form igen :)

2010-08-06 @ 14:17:24
URL: http://sjobergs.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0