dagsrapport sön 17/1

Så där ja... Nu är jag hemma igen efter ett antal timmar i stallet.  "Mingelbrudarna" har hållt sig i hagen idag...
Elin red en långtur tillsammans med Zandra och Moa. Turen gick mot Rydbo tätort, över tågbanan bort mot krossbanan. Medan de roade sig med detta försökte jag fixa elen i hagarna. Men jag blir inte riktigt klok på hur eltrådarna är dragna, skarvade och helt plötsligt slutar de bara i en stolpe... Fick bort det värsta tomteblosset i den första hagen, men det kommer ändå inte fram någon ström till vår hage där utbrytardrottningarna går. Det blåste dessutom riktigt kalla vindar och att springa mellan stall och hage för att sätta på och stänga av strömmen blev lite jobbigt efter 7: gången. Jag ger därför upp försöket att fixa till elen i Mies hagar. Jag kopplar bort övergången mellan hagarna och sätter upp ett bateriaggregat i vår hage.
  Som två räddande änglar kom Malin och Svante och hälsade på mig istallet. De hade köpt med lite fikabröd och mjölk. Vi satt och pratade rätt länge innan de begav sig till Maddes farbror. I början av februari kommer Malins lilla efterlängtade Afrikanska pygmeigelkott... Svante hade en bild av den i mobilen. Men då jag inte har denna bild så presenterar jag två andra istället... De är verkligen ursöta!

Tinas Afrikanska Pygméigelkott Martin


Liten och skrynklig ;)




Red pållan på volten och hon var riktigt fin. Det finns hopp! :) fast i dressyren då förståss ... Galopperna var lugna och trevliga och hon var lyhörd för skänkeln... Jooo... det kändes riktigt, riktigt bra...

Kommentarer
Postat av: vonne

Sååå skrynglig och sååå söt!

2010-01-18 @ 14:14:33
URL: http://vonne.blogg.se/
Postat av: Sara

Så ful att den är söt...Hur är detta möjligt?? Ü Å vad ska hon med en taggig igelkott till...?? Kramen från Yster

2010-01-19 @ 10:08:43
Postat av: Moa.v

åååååå så söt<3

2010-07-29 @ 13:04:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0