...Lisa...

...FLITIGA Lisa... som kära syster tycker att jag borde ha fått heta...

Jag har varit fasligt effektiv och fått undan massor av gamla högar som bara måste åtgärdas. Svarat på mail som jag borde ha gjort i förra veckan, suttit med ännu mer avstämningar. Nu på fredag ska nästa avstämning presenteras och det är väl lika bra att få så mycket som möjligt gjort redan nu. Rätt vad det är så är det en massa brandkårsutryckningar som måste pressas in. Jag har fakiskt kännt mig ordentligt pigg idag, vilket var mycket länge sedan... Tänkte dock rida på denna våg av pigghet och lägga mig tidigt idag också. Lika bra att vara kl 7 på jobbet så får jag en timmes försprång innan allt folket börjar ränna innanför dörrarna och innan telefonen börjar ringa.

Upp till stallet och tog in hästarna. Men Kaos på vägarna! det har ju kommit mer snö idag och då stannar trafiken av nästan helt och hållet... Mest förvånande är att utbrytardrottningarna hållt sig INNE i hagen idag :)

Red, men det blev inget mastodontpass. En bit på slingan med Josefin och Chantique som lite uppvärmning och sedan ca 20minuter på ridvolten.
Imorgon är det Rebeccaträning kl 20... Jo, aningens sent. Men jag hinner inte annars. Jobbar ju också.
Men det är inte hela världen. jag har ändå kvällsfodringen. Jag kan vara hemma vid 21.30, trött men fungerande :)
Har lagt in önskemål om att träna lite inför uppgiften LB:2 ... börjar lite smått att förbereda mig ;)
Så får vi se hur det går.

Dusch och säng!
Natti-Natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0