Lösa pållar...

Fick ett SMS från Mie... Hon hade tagit in våra hästar då de sprungit lösa på gården... Emellie och jag som lagade staketet/tråden Kopia raserade i går och hon sprang lös på gården... dessa hästar!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Aj då! Hoppas dom är ok, det verkar som strömmen är avslagen?



Sv:

Nej jag var tvungen att jobba, mamma bevakar honom och vi har telefonkontakt. Det var sjukt jobbigt att åka iväg i morse.

2010-01-12 @ 14:16:35
Postat av: Anonym

Hahaha....en ny utbrytardrottning, tur att någon tog över Tecklas tron

2010-01-12 @ 21:43:42
Postat av: Anna ☼

SV: Ja strömmen är av, men det spelar ingen roll om vi har strömmen på. Den stannar efter Mies Stenhage, det är något fel i den hagen och Mie har inte åtgärdat innan snön kom. Det verkar som om det var Manicken som stod för lugnet i hagen. Nu är det bara 2 virrpannor kvar.

2010-01-13 @ 07:46:35
Postat av: Eva

SV: Ja du, det är rätt komplicerat allt ihop - eftersom det handlar om flera olika saker. Både jag och dottern är lite mediala och det gör oss mer utsatta, vi måste därför lära oss att "stänga igen" så vi inte blir påhoppade.

Att sedan maken bor på en spökplats är inte heller helt lätt, eftersom han inte är mottaglig för sådana här diskussioner - och jag kan ju inte förbjuda dottern att åka dit. Så jag måste få hjälp av någon/några att göra en större rensning både i hans lägenhet och utanför (vid mentalsjukhuset). Sedan återstår den här andra varelsen som både hemsökt mig och några bloggare, där kan ingen hjälpa mig utan jag måste fixa det själv. Och jag har börjat jobba med det.

Så, Anna, gläd dig åt att ha ett lite lugnare liv :-)

Kram,

Eva

2010-01-13 @ 11:35:54
URL: http://detspokar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0