morning

... go morrån bloggen ;O
 
Japp då var det dags igen. kl 5 ringde klockan för morgonfodring och utsläpp...  Gäääsp...  Jättetrött, men det var bara att plåga sig upp. Just nu avnjuter (?) jag en frukost bestående av 3 st riskakor, ett glas kaffe och ett stort glas med C-vitamin... Började så smått känna av en förkylning igår, men hoppas på att den aldrig blommar ut.
 
Mercy fick på framskor igår, vilket gick riktigt toppenbra. Han hade dock lite svårt att förstå varför han skulle sätta upp fötterna framåt på den lilla "bocken" (?)...  det var nog lite konstigt, men han accepterade det.
 
Elin Kände stor skillnad på hur han tog för sig i steget då vi red ut runt lilla slingan med Lill-Elin som sällskap på Caramell.
Lite ojämna hovarsa Hasse som sa att vinklingarna  ser lite olika ut på framfötterna, men han får rätta till det med ett par skoningar då det inte fanns så mycket att verka av ( så uppfattade jag det iaf)
Nästa skotid är i v 44, då får vi även se hur han ser ut i bakhovarna. Då hinner Elin ( och jag) med att träna lite med att banka, sträcka osv med bakbenen.Jag tror inte att det är några som helst problem, han står som ett ljus när Hasse karvar i fötterna :)
 
Nu borde jag vara på väg till jobbet....
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sara

Kanon att det gick bra att sko unge herrn :)

Men alltså... vad hände på erat stallmöte? Att Vonne blivit påhoppad tror jag mig nog kunna utläsa. Elin kände sig rastlös skrev hon och gick och gav Mercy en ordentlig rykt. Och med tankte på att du uttrycker dig med "the vultures"

Förstår dock dina känslor över flytt...

kram

2012-09-11 @ 09:17:58
URL: http://vogelberga.blogspot.se
Postat av: Sara

Visst ja... eftersom det är min lediga dag idag har jag haft lite tid över sas... Kolla in på bloggen nu från din mobil och se om det går fortare eller så... Å detta har jag enbart gjort för din skull.. meddela mig om vad du tycker

TPFH

kram från syster-yster

Svar: fungerar :)
TPFH?????
☼ Anna ☼

2012-09-11 @ 12:41:19
URL: http://vogelberga.blogspot.se
Postat av: Sara

ursäkta att jag tjatar... men
"you got mail"

Kram

2012-09-11 @ 19:22:12
URL: http://vogelberga.blogspot.se
Postat av: Sara

TPFH = Tack På FörHand ...jue... -smilar upp mig-

2012-09-12 @ 17:35:35
URL: http://vogelberga.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0