veckan som gått (v 38)

Ja, vad ska jag säga...  Taskigt med uppdateringar från min sida. Jag tror jag har sagt det tidigare men säger det igen. hur fanken hann jag "förr" då jag arbetade heltid? eller handlar det enbart om prioriteringar?
 
... Stackars Åsa har legat på DS med en krossad fot efter att ha gått omkull med Chantique. En olycka händer så lätt, för det var tydligen en snubbling mellan övergången skritt till trav som gjorde att de stöp omkull. Dessvärre -hörde jag av Ellinor, kommer Åsa att vara gipsad i 3månader... Stackars, sackars Åsa, Det måste vara botten och jag lider med henne.
 
Mercy hade klivit av sig sin vänstra framsko så Hasse kom och slog på en ny i veckan.
Ännu så länge sitter den kvar :)
 
Jobbat så ini bengen efter 2 dagars sjukfrånvaro på jobbet låg jag två dagar efter med lönerna. detta förde med sig att jag i tisdags satt kvar till 21.30 för att kunna skcika lönerna i tid. Nu var det inte enbart minsjukfrånvaro som var hela boven. Avnågon anledning kunde inte lönesystemet skriva ut några rapporter, därmed kunde jag heller inte kontrollera  och skapa lön då inga utskrifter fungerade. .. Nåja, de kom iväg iaf- vilket är huvudsaken.
Ridit har har jag gjort och jag har tränat på läxan jag fick av Mickan i söndags. Stiglädren har jag kortat betydliogt genom att snurradem ett varv runt stigbygeln( vill ogärna göra nya hål, de blir så lätt ojämna).
 
Travbanan med Mickan i fredags, hon på Berra och jag på Varre ( som vanligt) Varre supertaggad och jag kände det som en maktkamp att komma åt henne. Men Mickan var som en mentor och red med mig och såg till att varken händer eller frustrationen dominerade ridturen. Det var riktigt trevligt. Och så himla skoj att man kan hjälpa varandra utanför sina åldergränser. Sund och förståndig är hon trots sin unga 16 år :)
 
Öm i vänter ljumske i går, tror att jag kanske var lite för överambitiös i fredags. men då är det bara träningsvärk och det går ju över :)
 
Idag taggar jag för hoppträning tillsammans med 2 st Elin, 2st S/Z/andra och givetvis 2st Anna (där jag är den ena). hoppas att inte ridbanan är alltför blöt efter gårdagen och nattens regnande.
 
Hoppas att "unge Herrn", dvs Mercy, håller sig på marken och inte så mycket ovanför idag, han har ju stått ett par dagar. Han tenderar att vara en liten dynamitgubbe med några dagars vila...
Kanske blir det  lite bilder idag :)
 
Nu ska jag ta hand om tvätten...
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sara

Hmm... det som är så enkelt att göra nya hål.
Du lägger helt enkelt ihop lädret så att två gamla hål matchar varandra och sedan hålar du genom ett gammalt hål och gör ett nytt på den andra sidan... Fattar du?
Annars kan jag kanske göra en bildserie till dig ;)

Kram

2012-09-23 @ 15:42:09
URL: http://vogelberga.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0